A 90-es évek közepén kezdtem néptáncolni, ahol megismerkedtem a népi kultúrával. A néptánchoz szükséges viseletek beszerzése közben ismerkedtem meg egy idős nénivel aki személyes varázsával és a népi kultúra iránti tiszteletével ámulatba ejtett. Tőle igazán sokat tanultam, segített megismerni népi motívumokat. Nagyon megfogott az a szakmai alázat amivel a gyöngyfűzéshez viszonyult. Néptánc táborok alkalmával lehetőségem nyílt a gyöngyfűzés megismerésére és alapjainak elsajátítására.

Az idő múlásával egyre jobban háttérbe szorult a tánc és egyre mélyebbre ástam magam a gyöngyfűzés rejtelmeibe. Gyermekeim születése után azt éreztem szükségem van egy olyan tevékenységre ami kicsit kikapcsol, kizökkent a minden napok nehézségeiből. Ekkor kezdtem bele nagyobb alkotások elkészítésébe, melyeket rendszerint éjszakánként készítek még a mai napig is. 2019-ben végeztem el a Hagyományok Házában a Népi ékszerkészítő tanfolyamot, ahol Péter Szidóniától nagyon sok új ismeretre tettem szert, többek között a kalotaszegi párta elkészítésére. Ezek után kezdtem el alkotásaimat a népi iparművészeti minősítésre benyújtani. Eddig 3 alkotásom kapott népi és modern mester remek címet, 16 alkotásom népi és modern termék. Azért fontos számomra a zsűriztetés, hogy a zsűri bizottság által is elismert és hiteles ékszereket készítsek.

Célom, hogy mielőbb Tárgyalkotó Népi Iparművész legyek. Alkotásaim az ország több pontján jelentek, illetve jelennek meg kiállításokon. 2022-ben megrendezésre került első önálló kiállításom Kiskunfélegyházán amely egy szakmai napot is magába foglalt. Alkotásaimmal megtalálható vagyok rendszeresen a Mesterségek ünnepén, Táncháztalálkozón, Csángó fesztiválon, illetve más nagyobb, hagyományokat éltető rendezvényeken, vásárokban. 2017 óta tagja vagyok a Duna-Tisza közi népművészeti egyesületnek, 2019 óta a Magyar gyöngy egyesületnek. Egyesületileg részt veszek mesterség bemutatókon. Fontos számomra az ismeretek tovább adása, a helyi általános iskolákban, Erzsébet táborokban, iskolai táborokban, Waldorfban tartok foglalkozásokat. Nagyon fontos számomra a gyöngyfűzésen keresztül a finommotorika fejlesztése a kisgyermekeknél. Több alkalommal a segítségemmel készítettük el egy néptáncegyüttes vagy népdalkör fellépő ékszereit.
Ismereteimet folyamatosan bővítem kutatásokkal, gyűjtésekkel, tanfolyamokon való részvétellel. Lányaimat sikerült megfertőzni a néptánc iránti szenvedéllyel és gyöngyöt fűzni is nagyon szeretnek. Nagyon fontos számomra a családom támogatása.